Anleggsgartneravdelingen på Gjennestad tar på seg betalte oppdrag av ulik art i vårt nærmiljø. Vi tar på oss jobber de fleste stedene i Vestfold.

Anleggsgatner 01

Vi utfører alle typer utomhus arbeider, fra belegningsstein, murer, trapper og kantstein til plen, hekk og enkelte mindre snekkerarbeider. Omfanget i jobbene vi har utført har variert fra en dags arbeid til flere måneder og enkelte tilfeller over flere år.

Avdelingen består av 5 anleggsgartnere med mesterbrev/fagbrev og 2 lærlinger. Målet vårt er å gi god og realistisk opplæring for gartner- og anleggsgartnerelevene på Gjennestad VGS. Det gjør vi ved å ta på oss eksterne oppdrag, og bygge dem etter bransjens kvalitetskrav. Det er derfor elever med på våre jobber, som veiledes og hjelpes av ansvarlig fagarbeider.

Anleggsgatner 02

Vi er også behjelpelige med planlegging og prosjektering i forkant av utførelse hos våre kunder.

Kontaktperson:  Avdelingsleder Arne Olav Klevsgård, tlf 99 45 70 10, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anleggsgartneravdelingen har også ansvar for drift og vedlikehold av parken på Gjennestad. Parken kjennetegnes av den store plenflaten og dammen. Vi planter hvert år tusenvis av sommerblomster. L.O.G. har i mange år hatt sitt demofelt lokalisert til Gjennestad.

For noen år siden ble det gjennomført et større forsøk med sommerblomstenes kuldetoleranse. Se resultatene her: Prosjekt vårblomst